COP Nitra – BVK, 0:3, 29.11.2014

30. November 2014

COPCOP Nitra – BVK  0:3 (-22, -16, -20) - štatistika
70 min, rozhodovali: Svorenčík a Gerboc, 100 divákov.

BVK: Halmová 2, Crump 10, Asque 4, Reháková 13, Bujdošová 9, Šipková 11, libero Nikmonová (Maštalírová 4). Tréner: T. Saarna.

Máme za sebou ďalší 3bodový víkend, tentoraz u súpera v Nitre.

Na pôde COP sme začali dobre. Po úspešnej sérii podaní Rehy sme rýchlo viedli. a vyzeralo to tak, že naše baby to budú mať rýchlo za sebou. Spravili sme však niekoľko nevynútených chýb po sebe, a Copkárky sa zrazu vrátili do hry. Už tradične pomohla po striedaní Kika, ktorá priniesla pokoj na prihrávke, a Miške sa hneď lepšie nahrávalo.

Po úspešnom prvom sete sme začali diktovať tempo zápasu my. Súper sa nechytal na žiadnej hernej činnosti, a keď im nepomohlo ani veľké riziko na podaní, naďalej sme mohli v kľude režírovať priebeh zápasu. Bupo s Dankou kraľovali na sieti v útoku aj na bloku, pridala sa k nim Mirka s Geli a zrazu bol koniec setu.

V treťom dejstve súper hral s naozaj maximálnym rizikom. Bolo vidieť, že predsa len chcú ešte niečo o robiť s výsledkom. Ich razantné útoky však skončili u Nici a s protiútokov sme bodovali my. Poľahky sme spravili pohodlný náskok do koncovky, ktorú sme trpezlivo uhrali.

Gratulujeme dievčatá!

Nabudúce v “televíznom” zápase s Paneurópou v Modre, netradične vo štvrtok.

Tomáš Varga, asistent BVK: “Dnes sme konečne dobre podávali, síce v prvom sete sme veľa kazili, ale potom sme si touto hernou činnosťou veľmi pomohli. Čo ma naozaj teší, je že na prihrávke robíme pokrok každý jeden zápas a veríme si. V každom prípade vyhrať 3:0 na pôde súpera je super. Gratulujem dievčatám za predvedený výkon.”