BVK – KV MŠK Oktan Kežmarok, 3:1

23. Január 2015

BVK – KV MŠK Oktan Kežmarok 3:1 (16, -24, 20, 15) - štatistika
93 min, rozhodovali: Szász a Pivarček, 40 divákov.
BVK: Ovečková 6, Crump 20, Asque 12, Reháková 22, Bujdošová 14, Šípková 13, libero Nikmonová (Cigániková 0, Klatá 0). Tréner: T. Varga.

IMAG1406
Máme za sebou prvý zápas nadstavbovej skupiny, kde sa postupne stretneme s Kežmarkom a družstvom Paneurópy Bratislava systémom doma – vonku. 
Dnešný zápas sa začal trošku nervózne až do druhého technického timeoutu, kde sme prebrali iniciatívu, a hlavne rozumnou hrou na sieti a taktickým podaním dokázali spraviť šnúru bodov a pohodlne zvíťaziť. Druhý set sa niesol v réžii nevynútených chýb, z čoho vyťažil náš súper vyrovnanie na 1:1. Tretí set poznačil stav, no postupne sme odstránili nervozitu z našej hry, a v dôležitých momentoch predčili nášho dnešného súpera v útoku aj v obrane v poli, a vybojovali ho v koncovke. Vo štvrtom sete sme už na ihrisku dominovali. Podržala Lenka na podaní, Mirka v útoku, ku ktorej sa pridali aj US ladies, Danka s Bupo zas nedovolili súperovi prejsť cez našu obranu na sieti. Dievčatá si dnešný zápas museli odmakať, no do ďalšej časti sezóny to bola pre nich dobrá škola. Gratulujeme baby.

Tomáš Varga, tréner BVK: “V prvom rade gratulujem dievčatám k víťazstvu. Myslím, že sme dnes v určitých pasážach, keď sme hrali agresívne v útoku a koncentrovane v obrane, na ihrisku dominovali. Nevyhli sme sa však chybám, ktoré ovplyvňujú výsledky a našu hru a na tomto musíme pracovať.”

Zdroj: BVK, SVF