UKF NITRA – 1.BVK 3 :1

11. Október 2015

UKF Nitra – 1.BVK 3:1 (15,19,-20,18)

Ovečková 1, Bujdošová 1 ,Terzič 18, Trach 8, Cigániková 10, Maštalírová 12, liberá Plančíková a Viestová (Babjaková 8, Chárová 1, Ramajová)

ukf hala UKF uvod ukf nastup UKF radost

štatistika

Úvodný set v mestskej hale v Nitre nám vôbec nevyšiel, hralo sa nám zle vo veľkej hale a súper naplno využil svoje domáce prostredie, hlavne na podaní. V druhom sete sa obraz hry začal meniť až v závere, keď už domáce mali pohodlný náskok, ktorý dotiahli do konca.

V treťom sete sme zlepšili príjem podania, začali sme sa triafať do servisu a v útoku, najmä zásluhou dvojice Babjaková, Cigániková sme sa dostali do vedenia, o ktoré sa nás snažila obrať akurát tak rozhodcovská dvojica, pretože súper na nás v tom čase nenašiel žiadnu zbraň. Začal sa črtať obrat v zápase, čo naznačil aj úvod štvrtého setu, kde sme si vytvorili náskok v úvode o 4 body. O ten náskok sme prišli v strednej pasáži setu, keď po dlhších výmenách mal súper buď istejšiu, alebo šťastnejšiu ruku. Ukázalo sa, že tieto momenty tvorili zlom pre výsledok nielen štvrtého setu, ale aj celého zápasu, pretože UKF si výsledok ustrážil a zaslúžene vyhral.