TJ Slávia TU Zvolen – 1.BVK, 2:3

7. November 2015

Sobotu 7. novembra naše dievčatá strávili na Strednom Slovensku. Extraligistky vo Zvolene a juniorky v Považskej Bystrici. Kým mladé baby bodovali naplno, zápasy vyhrali 3:0 a 3:1, Zvolenčanky nám jeden bodík uchmatli. Potrápili nás, ale v tajbrejku sme im nič nedarovali. Celková sobotná bilancia teda je – tri víťazstvá.

TJ Slávia TU Zvolen – 1. Bratislavský volejbalový klub 2:3 (21, -20, -13, 17, -7) 119 min, rozhodovali: Čierťašská a Vaško

štatistika

zvolen 2

 

Zvolen: Tužinská 12, Sásiková 3, Osvaldová 8, Poláčiková 26, Hešková 4, Boháčiková 3, libero Trnavská (Nociarová 2, Fekiačová 0, Tomašeková 1). Tréner: M. Rašner.

1. BVK: Maštalírová 8, Bujdošová 1, Ovečková 2, Terzič 13, Cigániková 7, Chárová 3, libero Plančíková (Trach 9, Babjaková 6). Tréner: T. Varga.

Martin Rašner – Hneď od začiatku by som chcel povedať k tomu zápasu, že bol veľmi vyrovnaný. Bolo to také rozhodovali jemné chyby buď na jednej alebo druhej strane. Bol to veľmi útočný volejbal, kde obidve družstvá hrali dobre v obrane aj na sieti. A myslím si, že prvý set ktorí sme zvládli výborne, tak dievčatá fakt plnili taktické pokyny. Potom dva sety, ktoré sme prehrali dievčatá z toho ušli, čo bola škoda. No ale za to im patrí aj vďaka, že sa dokázali zase namotivovať a vyhrať ten štvrtý set, a to jednoznačne. Najväčším problémom bol tajbrejk, kde sme zle začali a už sa to nedalo zvrátiť. Dievčatá bojovali a bolo to dobré, myslím si že bola výborná divácka kulisa a máme tu asi najlepších divákov na Slovensku.

Tomáš Varga – Troška sme neskôr začali. Myslím si, že to ale nemalo vplyv na vývoj zápasu.V podstate to bolo BVK verzus Poláčiková. Myslím, že Zvolen veľmi dobre bránil a Poláčiková sa rozbláznila na tom ihrisku. Bolo ťažké ju zastaviť. Napriek tomu si ceníme tieto dva body, ktoré odnášame z tohto výborného prostredia s divákmi a samozrejme k tým dvom bodom gratulujem dievčatám. Musíme si to ešte rozobrať a úplne do podrobna, aby sme takéto zápasy odohrali oveľa lepšie.

Zdroj: 1.BVK, SVF, Slávia TU Zvolen