Po ôsmom kole Extraligy

12. November 2016

1. Bratislavský volejbalový klub – KV MŠK Oktan Kežmarok 3:0 (13, 10, 14)
Zápas trval: 57 minút, rozhodovali: Královič, Juráček
1. BVK: Staňková 13, Turčíková 5, Trach 10, Hudecová 9, Candráková 12, Ovečková 3, liberá Jagodzinska a Jančová (Bujdošová 0, Ramajová 0, Písečná 1, Maštalírová 2, Cigániková 5). Tréner: T. Varga.
Kežmarok: Smák 3, Skupinová 5, Labudová 1, Jakušová 3, Zatrochová 3, Becková 9, libero Ružbaská (Harčárová 3, Sandtnerová 0). Tréner: B. Špaková.

Dnes sa odohralo ôsme kolo Extraligy. V tých predchádzajúcich sme sa postupne stretli s VK Eperia Prešov, UKF Nitra, HIT UCM Trnava, VTC Pezinok, COP Nitra, Senickým volejbalovým klubom a dnes sme v PKO privítali vlaňajšieho vicemajstra KV MŠK Oktan Kežmarok.

Okrem jednej prehry s UKF sme dodnes mali čisté konto, a tretie miesto v tabuľke sme si chceli upevniť. Preto sme v príprave na zápas s úradujúcim vicemajstrom nič nepodcenili,  natrénované sme do poslednej bodky odovzdali na palubovke, a tak sme súpera vyprevadili domov po necelej hodinke.

Tomáš Varga, tréner 1. BVK: “Dnes sme súperovi nedovolili vôbec nič. Teší nás, že sme natrénované veci preniesli do zápasu a fungovalo to.”

Blanka Špaková, trénerka Kežmarku: “Niet čo hodnotiť. Dnes bolo z našej strany všetko zle. Lepšie vybuchnúť na začiatku ako na konci. Verím, že odveta u nás bude o niečom inom.”

O týždeň cestujeme do Zvolena, doma sa najbližšie stretneme 26. novembra v odvete s UKF Nitra, prehru by sme im radi vrátili. Veríme, že dnešným výkonom sme potešili prítomných divákov, ktorí nás určite radi prídu opäť povzbudiť, a možno aj s posilami.

V treťom kole Extraligy sme sa mali stretnúť so Sláviou EU Bratislava. Súper však požiadal o započítanie nášho vzájomného stretnutia v pohári MEVZA, ktorého termín však doposiaľ nebol potvrdený. Budeme Vás včas informovať.

Žiaľ, začiatok sezóny nám priniesol aj nepríjemnosti v podobe zdravotných problémov, Simonine zapálené rameno, Skarletkin výron členka, či Ivanine dlhodobé problémy s kolenami. Dievčatá sa zotavujú a tak veríme, že všetko už bude na dobrej ceste. Najhoršie dopadla naša Soňa, ktorú ťažké zranenie kolena vyradilo na dlhšiu dobu, s nutnosťou operácie. Soničke prajeme rýchle uzdravenie a čo najskorší návrat v plnej sile na palubovky.

Fotogaléria zo zápasu proti Kežmarku: 

4
« 2 z 56 »

FOTO: @Športová fotografia Pavol Uhrin | http://www.fotosport.sk/