VK EPERIA Prešov – STRABAG Volleyball Club FTVŠ UK Bratislava

21. Október 2017

VK EPERIA Prešov – STRABAG Volleyball Club FTVŠ UK Bratislava 0:3 (-23, -8, -14)
Rozhodovali: M. Smolko a Höger, 110 divákov.

Prešov: Bodnárová 3, Schniererová 4, Markarashvili 1, Jakábová 8, Obermanová 5, Povrazníková 12, libero Nehilová (Vrabcová 0, Štieberová 0). Tréner: F. Bočkay.
STRABAG: Candráková 7, Ovečková 4, Hudecová 8, Cigániková 7, Radojnič 9, Ševarika 14, liberá Nikmonová a Jančová (Babjaková 1, Ramajová 0, Háberová 9, Písečná 2). Tréner: R. Varga.

 

 

 

 

Utrmácané po celodennom cestovaní a vyčkávaní na zápas v hľadisku pri mužskej extralige sme sa síce v prvom sete trochu pomalšie rozbiehali,  no druhé dva už boli jednoznačná záležitosť. Zápasom v Prešove sme ukončili náš týždeň s Východniarmi, a vybojovali sme si ďalšie 3 body 

WhatsApp Image 2017-10-21 at 16.23.49

WhatsApp Image 2017-10-21 at 16.20.24

 

František Bočkay, tréner Prešova: “V prvom rade treba povedať, že sme nastúpili proti veľmi kvalitnému súperovi. Na začiatku zápasu sme využili súperove chyby na servise, dostali sme sa do zápasu a diváci videli dobrý volejbal. Škoda našich dvoch chýb v koncovke. Každopádne sme dobre servovali a útočili. V druhom sete asi ťažko hodnotiť niečo iné ako to, že veľmi dobre organizovaný super nás zatlačil a my sme sa nepresadili v útoku, zle sme prihravali a aj keď sme náhodou zaútočili, tak nás súperove hráčky dokázali ubrániť a z následného protiútoku bodovať. V treťom sete si súper dokázal znova vytvoriť náskok, ktorý im stačil na výhru. Zápas si rozoberieme, ukážeme si chyby a pustíme sa do ďalšej tvrdej práce.”

Tomáš Varga, tréner STRABAG: “Nezachytili sme začiatok prvého setu, kde domáce dobre podávali a bránili v poli. Od druhého setu sme pritlačili na podaní a následne dobre blokovali, čo bolo dôležité pre ďalší priebeh zápasu. Zajtra už začíname prípravu na budúci týždeň, v ktorom hráme dva zápasy MEVZY a extraligové kolo. Bude to náročné, ale preto sme postavili široký káder, aby sme tieto ťažké týždne zvládli.”

 

záznam zápasu:

 

Zdroj SVF