VŠK Paneurópa – BVK, 0:3

14. Február 2015

VŠK Paneurópa – Bratislavský volejbalový klub 0:3 (-12, -15, -15) - štatistika
65 minút, rozhodovali: Sloboda a Svorenčík, 48 divákov.
IMAG1471_1
BVK: Ovečková 6, Asque 8, Šípková 11, Crump 11, Klatá 7, Bujdošová 8, libero Nikmonová (Cigániková 1, Reháková 0). Tréner: T. Varga.

Naše druhé predstavenie v nadstavbovej skupine na ihrisku omladeného súpera dopadlo veľmi jednoznačne. Treba za to pochváliť všetky naše hráčky, ktoré podali kvalitný tímový výkon vo všetkých troch setoch. Dokázali sme udržať koncentráciu počas celého stretnutia, a to rozhodlo o dnešnom výsledku. Za zmienku určite stoja výkony našich junioriek Shawny, Ovečky a Cigy, ktoré po úspešnom dvojzápase 1. ligy junioriek v Púchove podali dobrý výkon aj napriek ťažkému sobotňajšiemu programu, a zaslúžia si za to obrovskú pochvalu, tak ako aj celé družstvo.

Baby, ďakujeme a držíme palce v stredu v Kežmarku.

Michaela Cibulová (trénerka VŠK Paneurópa): “Hráčky BVK predviedli veľmi kvalitný výkon, boli lepšie v každej hernej činnosti. Od začiatku nás dostali pod tlak, čím sme sa nedostali k našej hre. Aj keď dievčatá bojovali a chvíľami predvádzali pekné akcie, dnes sme nemali nárok na výhru. Súperovi gratulujem k víťazstvu.”

Tomáš Varga (tréner BVK Bratislava): “Gratulujem dievčatám k výhre proti sympaticky hrajúcim mladým hráčkam Paneurópy. Dôležité bolo, že sme nestratili počas zápasu koncentráciu a neurobili zbytočné vlastné chyby, čím by sme mohli súpera nakopnúť.”

Zdroj: BVK, SVF