BVK – COP Nitra, 3:1

13. Október 2014

BVK - COP 11.10 (9)Na 3. kolo sa Extraliga vrátila do PKO , kde sme  privítali COP Nitra, avšak domov sme ich vyprevadili bez bodovej nádielky.   Angelica Crump ostáva najlepšou hráčkou a aj nejlepšie útočiacou hráčkou Extraligy.

Galéria k článku

Bratislavský volejbalový klub – COP Nitra 3:1 (19, -18, 18, 23)

111 minút, rozhodovali: I. Sloboda a Pivarček, 50 divákov
BVK: Halmová 2, Crump 17, Martináková 13, Bujdošová 8, Šípková 14, Maštalírová 15, libero Nikmonová (Klatá 0, Ovečková 0). Tréner: T. Sarna.
COP Nitra: Budáčová 1, Písečná 9, Ráchelová 11, Poláčková 10, Chrenková 5, Vendéghová 0, libero Jančová (Balcová 0, Kočišová 0, Šimková 7). Tréner: J. Vlk.

 Pár slov od nášho trénera:

“Dobrý začiatok hry,  myslím, že sme hrali dostatočne dobre prvý set, ktorý sme aj vyhrali. Druhý set, typické pre mladý tím, ktorý si myslí, že sa to ďalej vyhrá automaticky a netreba nič robiť. Dali sme COP-ke viac ako polku bodov našimi chybami, čím sme im uľahčili robotu a oni nemuseli skoro nič robiť. Potom opät tretí set sme začali makať,  zlepšili sme servis a aj prijem a to nám veľmi pomohlo. Posledný set znova veľa vlastných chýb, dostali sme v jednom postavení 8 lôpt, to sa musíme ešte naučiť, že to sa nesmie stávať. Stále máme veľa roboty, aby sme sa naučili pracovať tak, že zápas sa hrá od začiatku až do konca. Ale vidíme, že sme na správnej ceste, lebo keď baby hrajú, tak nemajú problém, len sa musia naučiť udržať ten level celý zápas. Nie raz hore a potom dole.”